KATTAVA VALIKOIMA TUOTTEITA BETONIURAKOITSIJOILLE

Vaativa ammattityöskentely vaatii tehokkaat ja varmat työkoneet. Talhun tuotevalikoimasta löydätkin parhaat vaihtoehdot betonin kanssa työskentelyyn. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi laadukkaat betonihiertimet, tärypalkit ja tärysauvat, jotka tuottavat sileän ja kestävän betonipinnan käyttäjän turvallisuudesta tinkimättä.

Tuotevalikoimamme koneet on kehitetty mahdollisimman tuottaviksi, tehokkaiksi ja kestäviksi. Osaavat huoltotyöntekijämme myös pitävät koneenne käynnissä vuoden ympäri.

MIHIN TARKOITUKSEEN BETONITUOTTEET SOPIVAT?

Talhun kattava tuotevalikoima sisältää erilaisia tuotteita betonityöskentelyyn. Oli kyse sitten betonin tärytyksestä tai pintakäsittelystä, valikoimastamme löydät oikeat tuotteet omaan työhösi.

Valikoimamme tuotteet ovat luotettavia ja ne on suunniteltu selviytymään suurimmistakin haasteista. Tuotteet ovat helppoja käsitellä ja niiden avulla onnistuu erikokoiset alueet sekä mitkä tahansa betonityöt lattioista siltoihin. Laadukkaat, vain vähän huoltoa tarvitsevat koneet takaavat tehokkaan työajan käytön sekä ammattitaitoisen lopputuloksen.

Husqvarnan tärysauvat sopivat moneen erilaiseen kohteeseen, useaan eri käyttötarkoitukseen.

Husqvarnan ajettavilla ja perässäkäveltävillä betonihiertimillä onnistuu työt kaikenkokoisissa kohteissa.

Miksi tilata betonikoneet Talhulta?

Meillä on vuosien kokemus ja ammattitaitoiset tekijät, jotka pitävät koneesi töissä kellon ympäri.
Meiltä on saatavilla yleisimmät mallit ja mittava valikoima tuotteita heti toimitukseen ilman viikkojen odottelua.
Kattava tuotevalikoimamme sisältää laadukkaita tuotteita betoninkäsittelyyn, jotka sopivat mihin tahansa betonitöihin lattioista siltoihin.

TUTUSTU BETONIKONEVALIKOIMAAN JA TILAA

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tai tarjous betonikoneistamme

  Anna meidän auttaa sopivien betonikoneiden löytämisessä


  Pyrimme vastaamaan tämän lomakkeen yhteydenottoihin yhdessä arkipäivässä. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse. Betonikoneista vastaavan tuotepäällikkömme yhteystiedot numeroineen löydät lomakkeen alapuolelta


  TarjouspyyntöMuu tiedustelu

  Anna vielä yhteystietosi


  PuhelimitseSähköpostitse

  BETONIKONEISTA VASTAAVA TUOTEPÄÄLLIKKÖMME

  Hyödynnä Talhun 30 vuoden kokemus rakennuslaitteistoista

  Olemme palvelleet rakentajia, maalareita ja urakoitsijoita jo vuodesta 1993, josta lähtien myös terästelineet ovat olleen mukana tuotevalikoimassamme. Pitkä kokemus rakennustelineistä tarkoittaa asiantuntevaa myyntiä eli parhaiten soveltuvien ratkaisujen ehdottamista juuri kulloiseenkin tarpeeseesi.

  Huolto- ja myyntiverkostomme on myös ajan myötä kasvanut toimivaksi ja kattavaksi – Vantaan, Maskun ja Kuopion myymälöiden lisäksi aluemyyjämme toimivat Hämeessä, Keski-Suomessa ja Oulussa.

  Pidämme yllä kattavaa tuote- ja varaosavarastoa nopealla toimitusketjulla. Meiltä löytyy myös kokenut huoltopalvelu voidaksemme täyttää tavoitteemme saada asiakkaidemme työmaat toimimaan nopeasti ja luotettavasti, vailla keskeytyksiä.

  Lue halutessasi lisää Talhu Oy:stä tästä linkistä