AMMATTILAISILLE LAADUKKAAT HENKILÖNOSTIMET TALHULTA

Talhulla on yli 25 vuoden kokemus erilaisten henkilönostimien maahantuonnista. Tunnetuin maahantuomamme brändi on Omme Lift, jonka hinattavat ja tela-alusteiset henkilönostimet ovat alansa suosituimpia henkilönostimia. Talhun tuotevalikoimaan kuuluu myös tehokkaat ATN-henkilönostimet sekä autoalustaiset Ruthmann Steiger®-henkilönostimet.
Tuotevalikoimamme tuotteet ovat laadultaan alansa parhaimmistoa. Niiden pitkän elinkaaren vuoksi nostimet tuovat käyttäjälleen myös taloudellista hyötyä. Ammattitaitoiset myyjämme huolehtivat sinulle parhaimmat koneet ja osaavat huoltotyöntekijämme pitävät huolen niiden kunnosta jatkossakin.

MIHIN TARKOITUKSEEN HENKILÖNOSTIMET SOPIVAT?

Talhun valikoimaan kuuluvat tehokkaat Omme Lift-henkilönostimet, joista vaihtoehtoina löytyy sekä perinteisiä autolla hinattavia että tela-alustaisia nostimia. Tuotevalikoima koostuu tällä hetkellä nostimista, joiden työskentelykorkeus yltää 10-37 metriin. Valikoimassamme on sähkö- ja hybridimalleja ja ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Valikoimamme ATN-henkilönostimista vaihtoehtoina löytyy sekä pyörä- että tela-alustaisia nostimia. Tuotevalikoima koostuu nostimista, joiden työskentelykorkeus on 8-23 metriä, ja ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Ruthmannin tuotevalikoimamme koostuu tällä hetkellä nostimista, joiden työskentelykorkeus on 17–90 metriä. Näiden lisäksi Talhun kautta on saatavilla Ruthmannin tytäryhtiön Ecoline®-nostimia, jotka ovat nimensä mukaisesti hankintahinnaltaan edullisempia.

Tehokkaista Omme Lift -henkilönostimista löytyy sekä autolla hinattavia että tela-alustaisia nostimia.
ATN-henkilönostimista vaihtoehtoina on pyörä- sekä tela-alustaisia nostimia

MIKSI TILATA HENKILÖNOSTIMET TALHULTA?

Talhulla on vuosien kokemus ja ammattitaitoiset tekijät, jotka pitävät koneesi töissä kellon ympäri.
Laajan tuotevalikoimamme ansiosta löydät sopivimmat henkilönostimet, jotka ovat laadultaan alansa parhaimmistoa.
Talhulla on yli 25 vuoden kokemus erilaisten henkilönostimien maahantuonnista. Kokeneet ja ammattitaitoiset myyjämme huolehtivat sinulle parhaat ratkaisut työmaallesi.

  Anna meidän auttaa sopivien henkilönostimien löytämisessä


  Pyrimme vastaamaan tämän lomakkeen yhteydenottoihin yhdessä arkipäivässä. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse. Henkilönostimista vastaavan tuotepäällikkömme yhteystiedot numeroineen löydät lomakkeen alapuolelta


  TarjouspyyntöMuu tiedustelu

  Anna vielä yhteystietosi


  PuhelimitseSähköpostitse

  Henkilönostimista vastaava tuotepäällikkömme

  HYÖDYNNÄ TALHUN 30 VUODEN KOKEMUS RAKENNUSLAITTEISTOISTA

  Olemme palvelleet rakentajia, maalareita ja urakoitsijoita jo vuodesta 1993, josta lähtien myös terästelineet ovat olleen mukana tuotevalikoimassamme. Pitkä kokemus rakennustelineistä tarkoittaa asiantuntevaa myyntiä eli parhaiten soveltuvien ratkaisujen ehdottamista juuri kulloiseenkin tarpeeseesi.

  Huolto- ja myyntiverkostomme on myös ajan myötä kasvanut toimivaksi ja kattavaksi – Vantaan, Maskun ja Kuopion myymälöiden lisäksi aluemyyjämme toimivat Hämeessä, Keski-Suomessa ja Oulussa.

  Pidämme yllä kattavaa tuote- ja varaosavarastoa nopealla toimitusketjulla. Meiltä löytyy myös kokenut huoltopalvelu voidaksemme täyttää tavoitteemme saada asiakkaidemme työmaat toimimaan nopeasti ja luotettavasti, vailla keskeytyksiä.

  Lue halutessasi lisää Talhu Oy:stä tästä linkistä »