Ammattilaisille kestävät Uniround-terästelineet Talhulta

Uniround-moduuliteline on monipuolinen ja edullinen ratkaisu monenlaiseen kohteeseen. Se sisältää kaikki tarvittavat komponentit niin julkisivu- kuin muuraustöihin sekä korjaus- ja uudisrakentamiseen.

Erilaiset epäsäännölliset rakenteet on helppo ympäröidä moduulitelineillä. Kuumasinkitty teline pysyy siistinä ja sen vahva rakenne kestää vuosia. Telineiden hankkiminen omaksi on järkevää silloin, kun tarve niille on jatkuvaa tai jos sama rakennuskohde on pitkään käynnissä. Uniround-telineet ovat mitoiltaan yhteensopivia useiden muiden merkkisten telineiden kanssa.

Meiltä löytyy ympärivuotisesti suuret ja monipuoliset varastot telineosia sekä sääsuojia. Tämän vuoksi pystymmekin olemaan varsin joustavia ja nopeita telinetoimituksissamme.

Mihin tarkoitukseen Uniround-telineet sopivat?

Uniround-moduuliteline on monipuolinen ja sopii moneen eri kohteeseen. Uniroundista rakennat vahvat tukirakenteet sääsuojille ja se käy vaivattomasti yhteen Uniroof-sääsuojien kanssa.

Mikäli kaipaat apua telineiden suunnittelussa, on meiltä saatavilla myös suunnittelupalvelua niin telineille kuin sääsuojillekin. Voimme tehdä kohteeseen oman telinesuunnitelman, jolloin sinulta vapautuu työaikaa muihin tuottaviin toimintoihin.

Ostamme telinetavaraa isoissa erissä ja meillä on laadukkaat sekä pitkäaikaiset tavarantoimittajasuhteet. Tämän vuoksi olemme erittäin kilpailukykyisä myös hinnallisesti, niin teline- kuin sääsuojakalustonkin osalta.

Uniround-telineet sopivat julkisivu- ja muuraustyöhön.

Uniroundista saa vahvat tukiranteet sääsuojille.

Miksi tilata terästelineet Talhulta?

Telineemme ovat puolueettoman ruotsalaisen RISE sertifiointilaitoksen testaamat ja sertifioimat.
Meillä on suuret varastot teline- ja sääsuojaosia ympäri vuoden. Tämän ja tehokkaan varastotoimintamme ansiosta pystymme erittäin nopeisiin toimituksiin.
Uniround-telinejärjestelmä on mitoiltaan yhteensopiva useiden eri markkinoilla olevien telinemerkkien kanssa.

KIINNOSTUITKO? PYYDÄ LISÄTIETOJA TAI TARJOUS RAKENNUSTELINEISTÄMME

  Anna meidän auttaa sopivien rakennustelineiden löytämisessä


  Pyrimme vastaamaan tämän lomakkeen yhteydenottoihin yhdessä arkipäivässä. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse. Rakennustelineistä vastaavan tuotepäällikkömme yhteystiedot numeroineen löydät lomakkeen alapuolelta


  TarjouspyyntöMuu tiedustelu

  Anna vielä yhteystietosi


  PuhelimitseSähköpostitse

  Voit myös kysyä lisää telineistä ja sääsuojista suoraan kategoriasta vastaavalta myyjältämme:

  Hyödynnä 30 vuoden kokemuksemme rakennustelineistä

  Olemme palvelleet rakentajia, maalareita ja urakoitsijoita jo vuodesta 1993, josta lähtien myös terästelineet ovat olleen mukana tuotevalikoimassamme. Pitkä kokemus rakennustelineistä tarkoittaa asiantuntevaa myyntiä eli parhaiten soveltuvien ratkaisujen ehdottamista juuri kulloiseenkin tarpeeseesi.

  Huolto- ja myyntiverkostomme on myös ajan myötä kasvanut toimivaksi ja kattavaksi – Vantaan, Maskun ja Kuopion myymälöiden lisäksi aluemyyjämme toimivat Hämeessä, Keski-Suomessa ja Oulussa.

  Pidämme yllä kattavaa tuote- ja varaosavarastoa nopealla toimitusketjulla. Meiltä löytyy myös kokenut huoltopalvelu voidaksemme täyttää tavoitteemme saada asiakkaidemme työmaat toimimaan nopeasti ja luotettavasti, vailla keskeytyksiä.

  Lue halutessasi lisää Talhu Oy:stä tästä linkistä »