Talhun tulevat tapahtumat: Etelä-Savon Konepäivä 12.8.2023

Talhu on mukana Etelä-Savon konepäivillä Mikkelissä

Etelä-Savon Koneyrittäjät ry järjestää Konepäivä -tapahtuman Mikkelin raviradalla lauantaina 12.8.2023 ja Talhu on tänä vuonna menossa mukana ensimmäistä kertaa! Messuilla pääset tutustumaan maarakennus- ja metsäkoneiden sekä traktoreiden valmistajien, maahantuojien ja myyjien tarjontaan sekä koneyrittäjien palveluvalikoimaan.

Yhteisellä osastollamme Maintcrane Servicen kanssa esittelemme tuotevalikoimastamme mm. maantiivistäjiä, aggregaatteja, uppopumppuja ja maasahoja. Pääset tutustumaan myös markkinoiden monipuolisimpaan henkilönostimeen HYRAX ATD 27.12 sekä lasin ja paroc-elementtien käsittelyyn sopivaan SG 450 -alipainenostimeen.

Osastollamme on myös mahdollista päästä seuraamaan työnäytöksiä, jossa esittelemme Maintcrane Serciven Jekko-mininosturin sekä valikoimamme uutuustuotteen GANTERUD L5 PRO -nostinjärjestelmän toimintaa.

Tapahtuma on avoinna vain lauantaina 12.8. klo  9 – 16.

Alueella on runsaasti nähtävää niin ammattilaisille, alan opiskelijoille kuin kaikille koneista ja alasta kiinnostuneille. Messuilla on ohjelmaa koko perheelle, myös perheen pienimmille! Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Lisää tapahtumasta voit lukea Etelä-Savon Konepäivien omilta sivuilta.

.

Nähdään Mikkelissä!

.

Jaa artikkeli somessa: