Talhu Oy

Luotettavaa palvelua rakentajille vuodesta 1993

Talhu toimii kivijalassa ja verkkokaupassa. Myymme ja huollamme ammattilaisten rakennuskoneet uppopumpuista torninostureihin.

Tuomme markkinoille vain tunnettujen valmistajien tuotteita ja vastaamme tuotteidemme takuutöistä, huollosta ja varaosapalvelusta. Tuote- ja varaosavarastomme, huoltomme ja varaosapalvelumme sijaitsee Vantaan Petikossa. Tuote- ja varaosavarastomme on kattava, jotta voimme toimittaa tuotteet sinulle nopeasti.

Olemme avanneet verkkokaupan asioinnin helpottamiseksi, mutta tavoitat myyjämme ja huoltohenkilöstömme myös entiseen tapaan. Palvelemme mielellämme henkilökohtaisesti kaikissa rakennuskoneisiin liittyvissä asioissa.

Me myymme tuotteitamme kaikkialle Suomessa. Vantaan toimipaikan lisäksi myymälämme ovat Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. Aluemyyjämme toimivat Hämeestä, Keski-Suomesta ja Oulusta käsin. Sopimushuoltoliikkeidemme avulla tarjoamme myös huoltopalvelut lähelläsi.

Olet tervetullut sekä kivijalkaan että verkkokauppaan!

Talhu tarjoaa luotettavaa palvelua rakentajille. Talhu maahantuo, myy ja huoltaa tunnettujen valmistajien koneita ja laitteita.

Ympäristöystävällisyys

Talhun tuotevalikoimaan on vuosien saatossa valikoituneet päämiehet, joiden tuotteiden ja toiminnan laatu on korkealla tasolla. Vähäpäästöisten koneiden tarjonnan lisäksi Talhu pyrkii vähentämään tuotteiden elinkaaren hiilijalanjälkeä pidentämällä elinkaarta tuotteiden laadun, osaavan huollon ja varaosapalvelun avulla.

Talhu on sitoutunut työkonealan Green deal -sopimukseen. Talhu sitoutuu lisäämään vähäpäästöisten rakennustyökoneiden tarjontaa ja jakamaan tietoa koneiden päästöistä sekä biopolttoaineiden käyttömahdollisuuksista.

Lue lisää Talhun Green Deal -sitoumuksesta Sitoumus2050-sivustolta.

Talhun yhteistyökumppanit ovat korkealaatuisia ja Talhu on sitoutunut Green Deal -sitoumukseen.