LEVYNKANTOKAHVA

39,00 alv 0% | 24%

T240-201800
Jos sinulla on Talhun laskutustili, kirjautumalla näet omat ostoehtosi. Laskutustiliä voit hakea täältä.
Tuotetunnus (SKU): T240-201800 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Lisätiedot

Rahtipaino 0,4 kg (kilogramma)
Rahtimitat 151 × 118 × 54 mm (millimetri)
Varaa huolto

Ammateissa, joissa nostellaan kipsilevyjä ja muuta levymateriaalia maasta, tapahtuu helposti työtapaturmia, ja usein joudutaan myös toimimaan epämukavissa ja rasittavissa asennoissa. Nyt on saatavana tuote, joka ratkaisee nämä ongelmat. Starke Arvid -kantokahvat ovat täydellinen ratkaisu ranne- ja olkapäävammojen välttämiseksi.

Starke Arvid -kantokahvoilla saat tukevan ja varman otteen, joka ehkäisee tarpeettomien vaurioiden syntymistä niin sinulle kun materiaalillekin. Voit myös helposti asettaa materiaalin itsestäsi poispäin. Sen sijaan, että taivuttaisit ranteitasi, taipuukin kantokahva materiaalin alle.

Kantokahvan käyttö

  • Kahvassa on kolme kantopienaa, joista kaksi on kumipintaisia. Itse rakenne synnyttää kitkan, jonka ansiosta levy joutuu puristuksiin.
  • Kolmannessa pienassa on kaksi teräskannaketta, jotka sekä kannattelevat että suojaavat materiaalia, kun se laitetaan kahvan varaan.
  • Yksin työskennellessäsi käytät kannakkeita panemalla ne levyn alle, silloin saat tukea koko nosto- ja kantovaiheelle, ja samalla vartalosi ja olkapääsi tarjoavat tukea sivusuunnassa kehon kannalta luonnollisessa asennossa.
  • Jos kantajia on kaksi, käytetään sen sijaan kahvan toista toimintoa. Puristamalla levyn kahden kumipintaisen pienan väliin, eripituisetkin kantajat pystyvät toiminaan hyvässä asennossa. Nyt ei enää tarvitse kumarrella eikä kurkotella kannettaessa levyjä.