GANTERUD L5 PRO

15 015,00 alv 0% | 24%Leasing hinta alk. n. 260  / kkLue lisää

T425-100650

GANTERUD L5 Pro -nostin on varustettu testatulla ja järeällä teknologialla, joka mahdollistaa tarkan vaaituksen ja käännön, sekä käsittelee kuorman vaivattomasti. Käyttäjäystävällinen radio-ohjaus maksimoi tuottavuuden, lyhentää asennusaikaa ja lisää työmaan turvallisuutta.

Jos sinulla on Talhun laskutustili, kirjautumalla näet omat ostoehtosi. Laskutustiliä voit hakea täältä.
Nostokyky Maks. 5 tonnia
Vaaitusvoima Maks. 750 kg
Suurin vvaituksen iskunpituus 3 metriä (1,5 metriä molempiin suuntiin)
Vaaitusnopeuksia 2
Suurin ketjukulma 60 astetta 5 tonnin kuormituksella
Ketjun kokonaispituus 3 metriä vakioversiossa
Ketjun koko 30,5 x 10 mm
Omapaino 130 kg (sis. ketjun ja koukut)
Korkeus 638 mm
Leveys 503 mm
Syvyys 495 mm
Radiokantama 100 metriä, vapaa näkemä
Sähkömoottorin jännite 24 V DC
Käyttölämpötila -20 - +40 celsiusastetta
Käyttöohje Lataa tiedosto
Varaa huolto

GANTERUD L5 Pro -nostin käsittelee sekä kevyet että raskaat esineet painoalueella 0–5 tonnia. Lisäksi L5 Pro -nostimessa on mahdollisuus kääntää raskaita esineitä jopa 90 astetta, mikä tekee työstä entistä kätevämpää ja tehokkaampaa.

GANTERUD L5 Pro -nostimessa on myös tarkka ja laaja-alainen vaaitus, johon kuuluu kaksi nopeutta, sekä käännettävä isku, jonka pituus on jopa 3 metriä koukkua kohti. Tämä moninkertaistaa tuotantonopeuden yhdellä painikkeen painalluksella, lyhentäen kallista nosto- ja odotusaikaa. GANTERUD L5 Pro -nostinta ohjataan kätevällä ja helppokäyttöisellä IP67-suojatulla kauko-ohjaimella.

Nostimen järeä ja testattu tekniikka sekä luotettava sähkökäyttö mahdollistavat käytön vaativissa olosuhteissa -20–+40 °C:n lämpötilassa sekä haastavissa työympäristöissä. Lujan kotelon ja IP65-suojatun sähköjärjestelmän ansiosta puhdistus on helppoa ja nostimen kestävyys taattu.

GANTERUD L5 Pro -nostin on lähes huoltovapaa – puhdistuksen lisäksi tarvitsee vain ladata akku. Normaalissa käytössä yksi lataus viikossa riittää.