KIPSILEVYSILPPURI KÄYTETTY

Silppuri on liikuteltava ja helppo asettaa minne vain. Nyt myytävänä käytetty silppuri, kone on erittäin hyvässä kunnossa. Näitä harvoin tarjolla.

Tilaa vievää kipsilevyjätettä on kallista käsitellä. Se pitää pakata ja toimittaa pois lavoilla. Käyttämällä silppuria, joka leikkaa jätelevyt suikaleiksi, voit mahduttaa enemmän kipsiä jokaiseen kuljetukseen. Kipsisilppurin avulla säästät sekä työaikaa että kustannuksia sisä- ja ulkokuljetuksissa. Lisäksi kipsin käsittely on turvallisempaa.

KÄYTTÖALUE
Silppuri on liikuteltava ja helppo asettaa, minne sen haluatkin. Se murskaa kipsijätteen keksin kokoisiksi paloiksi, jotka voit kerätä vaunuun, suursäkkiin tai konttiin. Jos haluat tehostaa lisää työnkulkua, voit yhdistää murskaimen lavalle johtavaan roskakuiluun. Näin pääset eroon monista aikaavievistä työvaiheista ja kalliista sisäisistä kuljetuksista. Koska jäte suikaloidaan pieniksi paloiksi, seurauksena ei ole seisahduksia kuilun käytössä, ja voit luoda myös suljetun järjestelmän estääksesi muun jätteen joutumisen kipsimurskan joukkoon.