TYÖMAAVAUNUNOSTIN 2,4 KÄYTETTY

Teollisen työmaavaunutyhjentimen avulla säästät arvokkaita miestyötunteja. Nyt myynnissä käytetty työmaavaunutyhjennin. Pienellä käytöllä ollut, lähes uutta vastaava, kysy tarjous!

Työnantajaa kiinnostaa luonnollisesti aina, kuinka monta työtuntia tarvitaan, kun henkilöstö nostaa, heittää ja lapioi materiaalia jätesäiliöihin. Myös muuhun tekemiseen kuin itse rakentamiseen kuluu aikaa. Kaikki jätemateriaali on myös kuljetettava pois, eikö niin? Teollisen työmaavaunutyhjentimen avulla säästät arvokkaita miestyötunteja ja vapautat kuormauskoneet muuhun rakennustyömaakäyttöön. Tyhjennin on tehokas kierrätysmenetelmä, joka lisää samalla työmaan turvallisuutta. Tyhjentimen kori on muotoiltu jätevaunumme mukaisesti, mutta koska sen kulmarautaa on mahdollista säätää, sopii tyhjennin käytettäväksi useimpien markkinoilla olevien astioiden kanssa.

KÄYTTÖALUE
Teollisen työmaavaunutyhjentimen avulla rakennusjätteen käsitteleminen on helppoa ja tehokasta. Se kestää painavia kuormia, ja sitä on helppo käsitellä kahdella kädellä ja selkeillä painikkeilla. Pyörissä on sivuttaisliikemahdollisuus, jolloin tyhjennintä on helppo kuljettaa u-palkkia pitkin eri säiliöiden välillä. Jäte keskitetään suoraan säiliöön, eikä työntekijän tarvitse lapioida sitä tehdäkseen tilaa uudelle. Tämä on suuri asia työturvallisuuden lisäämiseksi.