KIPSILEVYPUKKI

29,00 alv 0% | 24%

T240-200600

Kipsipukkiemme avulla voit nostaa levyt lattialta sopivalle työskentelykorkeudelle

Kirjautumalla sisään saat näkyviin omat ostoehtosi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): T240-200600 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Paino 5 kg
Mitat 1200 × 550 × 650 mm
Enimmäiskuorma 700 kg
Leveys 800 mm
Pituus 1200 mm
Korkeus 1600 mm
Paino 70 kg
Kipsipukin käyttöohje Lataa tiedosto
Varaa huolto

Kipsipukkiemme avulla voit nostaa levyt lattialta sopivalle työskentelykorkeudelle. On monella tavalla eduksi nostaa työ pois lattiatasolta: vähemmän rasitusta selälle, yksinkertaisempi liikuttelu ja vähemmän vaurioita rakennusmateriaalille. Kipsipukit ovat tukevia putkirakenteita, jotka ovat läpäisseet kattavat turvallisuustestit. Pukki seisoo tukevasti maassa, ja kantaa turvallisesti ja vaivattomasti määritellyn maksimikuorman. Luomalla työmaalle hyvän järjestyksen minimoit samalla kompastelun seurauksena aiheutuvat kuljetusvauriot.

Käyttöalue
Pukit asetetaan tasavälein kipsilevyjen alle. Kuormaa kohti tarvitaan vähintään kolme pukkia, jotta levyt eivät pääse vääntymään. Nosto-8 tai El-8 auttavat laskemaan kipsilevyt niin, että ne päätyvät turvallisesti pukkien päälle. Pukit varastoidaan päälletysten kipsipukkitelineeseen. Siten kaikki 102 pukkia mahtuvat vain 1,5 m²:n tilaan.

Pukin jalat (putkien päät) tarttuvat alustaan, joten rakenne pysyy vakaana. Älä siis laita pukkien jalkoihin päätysuojuksia. Jos alustan naarmuuntumista pitää välttää, pukit voi asettaa masoniittilevylle tai vastaavalle. Heitä kaikki jäte saman tien jätevaunuun välttääksesi turhaa työtä.

Saatat myös pitää...