Ammattitaitoista huoltopalvelua Talhulta!

Talhun henkilökunta koostuu useista alan ammattilaisista, joista suuren osan muodostaa rakennuskoneiden huolloista vastaavat asentajamme. Meiltä löytyy vuosien kokemus ja asentajamme ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa rakennuskoneiden huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaimmat ja kestävimmät palvelut, jossa huolto on avainasemassa. Ammattitaitoinen huolto auttaa pidentämään koneiden elinkaarta ja vähentämään hiilijalanjälkeä sekä pitämään kustannukset kurissa.

Huollamme laajasti eri rakennuskoneita, kuten maantiivistäjiä, uppopumppuja, aggregaatteja, rakennuslämmittimiä ja betonihiertimiä. Teemme myös huoltoja ja määräaikaistarkastuksia henkilönostimille, nostureille, hisseille ja betonikuljetuskalustolle.

Haluamme varmistaa, että asentajillamme on ajankohtaiset tiedot koskien rakennuskoneita ja niiden huoltotoimenpiteitä, jotta saamme tarjottua asiantuntevaa palvelua asiakkaillemme sekä varmistettua asianmukaisen työturvallisuuden. Päivitämmekin osaamistamme jatkuvilla koulutuksilla päämiestemme koulutusohjelmien mukaisesti. Koulutukset suunnitellaan ja dokumentoidaan järjestelmällisesti, jotta osaamisemme päivittyy päämiestemme tuotekehityksen tahdissa.

Alkuvuosi toi muutoksia Talhulle myös huollon puolella. Liiketoimintakaupan myötä sähkökäyttöisten työkalujen ja -koneiden huoltopalveluja tarjoavan Koskikaukonen Oy:n liiketoiminta siirtyi Talhun omistukseen tammikuussa 2023. Tämän seurauksena Talhun Maskun toimipisteen myynti- ja huoltopalvelut siirtyvät kokonaan Turun puolelle. Koskikaukosen huoltotoiminnat jatkuvat ennallaan, mutta siirtyvät maaliskuussa uuteen osoitteeseen ja Talhun kanssa yhteisiin tiloihin.

Lisäksi Kuopion toimipisteemme myynti- ja huoltopalvelut siirtyvät alkuvuoden aikana uuteen osoitteeseen. Tarkemmat yhteystiedot löydät alempaa.

Huoltopisteemme löydät nykyään siis Vantaalta, Tampereelta, Kuopiosta ja Turusta!

….

Ole yhteydessä ja kysy lisää huoltopalveluistamme!

.

……

Vantaa
p. 010 4249 450
Petikontie 17, Vantaa

Turku
p. 010 4249 481 (Talhun huolto)
p. 010 4249 485 (Koskikaukonen)
Kimokatu 2, Turku

Kuopio
p. 010 4249 471
Asevarikontie 8, Kuopio

Tampere
p. 010 4249 463
Autokuja 1 A, Pirkkala

.

Huollamme mm. näitä merkkejä:

Talhu huoltaa mm. näitä merkkejä: Alimak, Atlas Copco, Ommelift, SPT, Ruthmann, Starke Arvid, Husqvarna, Polartherm, Cifa, Liebherr, Sima

Lisäksi Turussa toimiva Koskikaukosen huoltopalvelu huoltaa sähkökäyttöisistä käsityökoneista mm. näitä merkkejä:

Koskikaukonen huoltaa mm. näitä merkkejä: Makita, FXA, Metabo, Nutool, Dewalt, Nuair, Bosch, Fiskars, Scheppach, Black&Decker, Dremel, Milwaukee
Jaa artikkeli somessa: