Maantiivistäjien vaihtokampanja!

Tänä keväänä tarjoamme asiakkaillemme loistavan tilaisuuden päivittää käytetty maantiivistäjä uuteen koneeseen ja saada samalla vanhasta hyvitystä!

Kun päivität maantiivistäjäsi meillä uuteen samankokoiseen koneeseen, hyvitämme käytetystä koneestasi vähintään 1000€! Vaihtokoneeksi sopii Husqvarnan, Atlas Copcon, Swepacin, Wackerin ja Dynapacin maantiivistäjät, joiden painoluokka on 400-500 kg ja vuosimalli vähintään 2010.

Valikoimamme maantiivistäjät eli tärylätkät ovat tehokkaita laatukoneita, joilla varmistat vakaan ja tukevan maaperän työkohteessasi. Valikoimastamme löydät sopivat maantiivistäjät monenlaisiin tiivistystöihin kuten asfaltille, hiekalle, soralle, kivitäytteelle ja savelle. Käy tutustumassa tuotteisiin verkkokaupassamme.

Tämän edullisempaa ja vaivattomampaa tapaa ei ole päivittää kalustoasi! Kampanja on voimassa koko kevään ajan 31.5.2023 asti.

Ole yhteydessä myyntiimme ja kysy lisää!

….

Päivitä maantiivistäjäsi eli tärylätkäsi meillä uuteen samankokoiseen koneeseen, hyvitämme käytetystä koneestasi vähintään 1000€! Vaihtokoneeksi sopii Husqvarnan, Atlas Copcon, Swepacin, Wackerin ja Dynapacin maantiivistäjät, joiden painoluokka on 400-500 kg ja vuosimalli vähintään 2010.

.

……

.

Jaa artikkeli somessa: