Liiketoimintakauppa - tiedote


Talhu Oy on ostanut Koskikaukonen Oy:n liiketoiminnan

Talhu Oy ja Koskikaukonen Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Koskikaukosen liiketoiminta ja toiminimi siirtyvät Talhulle 16.1.2023 alkaen.

Koskikaukosen henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan Talhun palvelukseen. Liiketoiminta jatkuu nykyisissä tiloissa Turun Orikedonkadulla sähkötyökalujen monimerkkikorjaamona ja mm. Makitan, Boschin ja DeWaltin valtuutettuna takuuhuoltajana ja huoltoliikkeenä.

Liiketoimintakaupan myötä Talhu Oy vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomen alueella, kun Talhun Varsinais-Suomen myynti- ja huoltopalvelut siirtyvät Koskikaukosen huoltotoiminnan kanssa yhteisiin tiloihin kevään 2023 kuluessa. Huoltotoimintojen yhdistyminen tuo sekä Talhun että Koskikaukosen asiakkaille entistä paremman tarjonnan samasta toimipisteestä.

Lisätietoja:

Kimmo Mattila, toimitusjohtaja, Talhu Oy
p. 010 4249 416 / kimmo.mattila@talhu.fi / www.talhu.fi

Antti Kiviranta, toimitusjohtaja, Koskikaukonen Oy
p. 044 5152 100

Talhu Oy on vuodesta 1993 toiminut rakennuskoneiden maahantuojana. Tarjoamme rakennuskoneiden myynnin lisäksi myös kattavat varaosa- sekä huoltopalvelut. Talhulta löytyy neljä toimipistettä Suomessa: Turussa, Vantaalla, Tampereella ja Kuopiossa, mutta palvelemme kaikkia rakentajia ympäri Suomen. Lisäksi olemme avanneet verkkokaupan, josta valikoimamme tuotteet saa tilattua kätevästi silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Koskikaukonen Oy on huoltanut sähkökäyttöisiä työkaluja ja koneita jo vuodesta 1962.
Takuuhuollot: Makita, Nutool, Nuair, FXA, Scheppach
Maahantuojan valtuuttama huolto: Makita, Bosch, Black & Decker, DeWalt, Elu, Hitachi, Fiskars, Niko, Dremel, Metabo
Muut huollettavat: Eibenstock, Festool, Panasonic, Paslode, Protool, Rems, Ridgid, Duss, Collomix, Exact, Kiekens, Mafell, Golia, Columbus, Flex, Fein, Dräco, Max-naulaimet, Aeg, Milwaukee

Jaa artikkeli somessa: