Ympäristöystävällisyys Talhulla

Ympäristöystävälliset tavoitteet ovat Talhun toiminnalle tärkeitä ja pyrimmekin yrityksenä lisäämään ympäristöystävällisiä valintoja sekä yrityksen omassa toiminnassa että myös tuotevalikoimassamme.


Talhu on sitoutunut Green deal -sopimukseen, jossa sitoudumme lisäämään vähäpäästöisten rakennustyökoneiden tarjontaa sekä jakamaan tietoa koneiden päästöistä ja biopolttoaineiden käyttömahdollisuuksista. Sitoutuminen Green deal -sopimukseen tukee Talhun toimintaa ja tavoitetta ympäristöystävällisimmissä valinnoissa.

Talhun tuotevalikoimaan on vuosien saatossa valikoitunut päämiehet, joiden tuotteiden ja toiminnan laatu on korkealla tasolla. Tuotevalikoimastamme löytyy täyssähkökoneita useissa tuoteryhmissä esimerkiksi lattiakoneissa, henkilönostimissa ja betonin käsittelyssä. Käytössämme on myös täyssähkö- ja vähäpäästöisiä koneita koskevia päästölaskureita, joiden avulla pyrimme jakamaan ajankohtaista tietoa myytävien koneiden päästöistä.

Vähäpäästöisten koneiden tarjonnan lisäksi Talhu pyrkii pidentämään tuotteiden elinkaarta ja vähentämään hiilijalanjälkeä huolehtimalla tuotteiden laadukkuudesta sekä tarjoamalla osaavaa huolto- ja varaosapalvelua. Kehitämme tuotevalikoimaamme ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti voidaksemme taata parhaimmat ja kestävimmät palvelut asiakkaillemme.

Lue lisää Talhun Green Deal -sitoumuksesta Sitoumus2050-sivustolta.

Jaa artikkeli somessa: