Talhun tulevat tapahtumat: Koneagria 12-14.10.2023

KoneAgria Talhu

KoneAgria on maa- ja metsätalousalan ammattilaisten odotettu tapahtuma ja vuoden merkittävin kohtaamispaikka, joka tarjoaa kolmen päivän ajan ainutlaatuisen paikan kaupankäynnille, verkostoitumiselle, ja uuden oppimiselle.

KoneAgria 2023 ohjelman pääteemana on Maatalousyrittämiseen veto- ja pitovoimaa. Jokaisena päivänä tapahtumassa on esillä vastuullisuus sekä uudet innovaatiot ja näkökulmat, jotka auttavat kävijöitä saamaan uusinta tietoa ja näkökulmia yrityksensä johtamiseen, kehittämiseen ja toiminnan tehostamiseen.

.

Talhun osastolla D716 on esillä tuotevalikoimamme rakennuskoneita kuten uppopumppuja ja ammattilaiskäyttöön soveltuvia lämmittimiä, joista osa tuotteista saatavilla paikan päällä tarjoushinnoin! Lisäksi esittelemme valikoimamme huippu-uutuuksia GANTERUD-nostoapuvälineitä. Osastollamme pääset tutustumaan paremmin myös Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella toimiviin myynti- ja huoltopalveluihimme.

Tervetuloa osastollemme tutustumaan tuotteisiimme ja keskustelemaan ammattilaistemme kanssa. Asiantuntevat myyjämme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut työmaallesi.

Tapahtuma on avoinna:

To 12.10. klo 9-17
Pe 13.10. klo 9-17
La 14.10. klo 9-16

Voit lukea lisää tapahtumasta KoneAgrian omilta sivuilta.

.

.

Nähdään Tampereella!

.

Jaa artikkeli somessa: