Luotettavaa palvelua rakentajille jo 30 vuoden ajan

Tänä syksynä Talhulla on ollut aihetta juhlaan, kun juhlistimme yrityksen 30-vuotista taivalta syyskuussa järjestetyillä syntymäpäiväjuhlilla. Juhlissa vieraamme ja henkilökuntamme pääsivät viettämään mukavan illan yhdessä ja sen myötä myös tutustumaan paremmin Talhun historiaan luotettavana toimittajana rakennusalalla.

Talhun tarina sai alkunsa 1990-luvun alussa, jolloin Suomea ravisteli lama-aika. Haastavat vuodet tarjosivat tuoreelle yritykselle kuitenkin myös mahdollisuuksia ja Talhun tarina pääsi alkamaan.

Talhu perustettiin virallisesti 23.8.1993 nimellä Tallberg Huolto Oy, ja se toimi alihankkijana huollon ja varaosatoimintojen osalta. Menestyksekkäiden Helsingin ja Turun telakoiden tilauskantojen myötä Talhu saavutti mainetta laadukkaista toimituksistaan.

Talhun kasvu jatkui useiden erilaisten projektien myötä ja yritystoimi laajeni merkittävästi. Nimi lyhennettiin muotoon Talhu Oy ja tuotevalikoimaa sekä palveluja laajennettiin. Kasvu jatkui myös uusien toimipisteiden perustamisilla. Nykyään Talhun toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa.

Talhun historia on sisältänyt useita saavutuksia ja onnistumisia, jotka eivät olisi olleet mahdollisia ilman tärkeitä asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä taitavaa henkilökuntaamme. Heidän kaikkien avulla Talhu on valmis jatkamaan matkaa myös eteenpäin tärkeänä rakennuskoneiden ja varaosien toimittajana sekä huoltopalvelujen tarjoajana.

….

Haluamme Talhulta kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilöstöämme kuluneista vuosikymmenistä. Jatketaan yhdessä matkaa kohti uusia saavutuksia ja menestyksen hetkiä!

.

…..

Jaa artikkeli somessa: