Talhun tulevat tapahtumat: Tiepäivät & FinnMETKO

Tiepäivät järjestetään 24.-25.8. Tampereen messukeskuksessa. Paikan päällä esitellään mm. erilaista kalustoa, koneita ja työmenetelmiä teiden, katujen ja yleisten alueiden kunnossapitoa varten. Tiepäiville kokoontuu alan ammattilaiset ja asiantuntijat useista eri maista.

Talhun löydät osastolta 402. Esittelyssä on uutuustuotteitamme, kuten Geotrencherin maasahat ja Blastracin jyrsin. Mukana myös monipuolinen henkilönostin Hyrax ATD 27.12.

Voit käydä tutustumassa näyttelyyn tarkemmin Tiepäivien omilla sivuilla. Kaikilla kävijöillä on paikan päälle vapaa pääsy.

Näyttely on avoinna:

Ke 24.8. klo 9-17
To 25.8. klo 9-15.30

FinnMETKO on yksi Suomen suurimmista ja tärkeimmistä raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttelyistä, joka järjestetään Jämsässä 1.-3.9. Koneiden työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeinen piirre. Maarakennusala, kuljetusala sekä hyötyajoneuvot ovat vahvasti mukana messuilla.

Talhun osastonumero messuilla on 45. Meillä on esittelyssä useiden uutuustuotteiden lisäksi myös alan laadukkaimmat henkilönostimet, kuten ATN Piaf 810 sekä uusimpiin tulokkaisiin kuuluva Hyrax ATD 27.12.

FinnMETKOn omilta sivuilta löytyy lisää tietoa näyttelystä.

Näyttely on avoinna:

To 1.9. klo 9-17
Pe 2.9. klo 9-17
La 3.9. klo 9-17

NÄHDÄÄN MESSUILLA!

Jaa artikkeli somessa: