Tulevat tapahtumat: Lepaa 2022, 11.-13.8.2022

Olemme mukana 11.-13.8.2022 järjestettävässä puutarha- ja viheralan Lepaa 2022 -tapahtumassa.

Lepaa 2022 on puutarha- ja viheralan tuotteiden näyttely, mutta esittelyssä on yhtä lailla myös työkoneita. Talhulta haluammekin olla mukana esittelemässä alalle sopivia koneita, kuten uppopumppuja, aggregaatteja, maantiivistäjiä ja maasahoja.

Esittelemme tapahtumassa myös useita uutuustuotteitamme. Mukana ovat esimerkiksi GeoTrencherin maasahat, jotka ovat kannettavia minikaivureita kuitukaapeleiden, johtojen, putkien ja juuriesteiden asentamisessa. Enää sinun ei tarvitse rikkoa puutarhan istutuksia ja nurmikkoa asennuksen yhteydessä, GeoTrencherillä vain alle 10cm ura riittää.

Esittelyssä on myös markkinoiden monipuolisin henkilönostin, Hyrax ATD 27.12. Hyrax on maastokelpoisuudeltaan erinomainen, sillä siinä on levitettävät telat, jotka antavat hyvän maavaran ja kulkeminen rinteissä on vakaampaa sekä turvallisempaa.

Paikan päällä löytyy paljon nähtävää Talhun lisäksi myös muiltakin näytteilleasettajilta. Käy tutustumassa tarkemmin näyttelyyn Lepaa 2022 omilla sivuilla ja osta liput tapahtumaan. Talhun tuotteet löydät näyttelyosastolta 65.

Nähdään pian Lepaalla!

Jaa artikkeli somessa: