Talhun uusi toimipiste on avattu Tampereelle

Talhu on laajentanut tänä keväänä toimintaansa nyt myös Tampereen seudulle ja olemme avanneet uudet toimitilamme Pirkkalaan. Uuden toimipisteen ja uusien työntekijöiden myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan sekä uusia että nykyisiä asiakkaitamme.

Tampereen toimipisteellämme rakennuskoneiden myynnistä vastaavat Juha Nurmi sekä Jarkko Visakoivu. Juhalla on takanaan pitkä ura rakennuskoneiden parissa ja hän toimii Talhulla henkilönostimien tuotepäällikkönä. Jarkko on aloittanut Talhun palveluksessa viime syksynä ja ollut mukana rakentamassa Tampereen toimipistettämme yhdessä Juhan kanssa.

Sekä Juha että Jarkko huolehtivat asiakkaiden työmaille toimivat ja alan parhaimmat työkoneet sekä palvelevat mielellään henkilökohtaisesti kaikissa rakennuskoneisiin liittyvissä asioissa.

Tampereen toimipisteestämme löytyy rakennuskoneiden myynnin lisäksi myös kattava huolto- ja varaosapalvelu. Huollon puolella työskentelee Matti Moilanen, jolta saa apua kaikissa rakennuskoneiden huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa. Huollamme myös Tampereella useita erimerkkisiä rakennuskoneita, uppopumpuista torninostureihin.

Uusi toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Autokuja 1A, Pirkkala. Tervetuloa!

Jaa artikkeli somessa: