Tulevat tapahtumat: Konepaja-messut 19.-21.3. ja Villi länsi 22.-23.3.

Kevään messukauden pääsemme aloittamaan Konepaja-messuilla, jotka järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 19.-21.3.2024. Tapahtumassa on esillä metalliteollisuuden uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet sekä kehittyneimmät teknologiat.

Konepaja-messujen osastollamme A1052 pääset tutustumaan mm. valikoimamme uutuustuotteeseen Ganterud-taakantasaajiin, jotka ovat mullistava uutuus rakennus- ja konepajateollisuudessa. Lisäksi esillä on myös vastikään valikoimiimme saapuneet luotettavat ja tehokkaat Grindex-uppopumput. Henkilökuntamme kertoo myös mielellään tarkemmin kaikista kattavan tuotevalikoimamme tuotteista ja huoltopalveluistamme.

Villi Länsi -konepäivät on käynnissä jälleen tänäkin vuonna. Tuttuun tapaan Turun toimipisteemme ottaa osaa tapahtumaan 22.-23.3.2024 välisenä aikana. Toimipisteellämme pääset tutustumaan tarkemmin lähes koko tuotevalikoimaamme sekä huoltopalveluihimme, myös Turussa toimivaan akku- ja sähkötyökalujen huoltoon.

Tervetuloa paikan päälle tutustumaan tuotteisiimme ja keskustelemaan ammattilaistemme kanssa. Asiantuntevat myyjämme ja huoltohenkilökuntamme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja auttavat sinua löytämään parhaimmat ratkaisut työmaallesi.

Konepaja-messut ovat avoinna:

Ti 19.3. klo 9-17
Ke 20.3. klo 9-17
To 21.3. klo 9-16

Villi Länsi-konepäivät ovat avoinna:

Pe 22.3. klo 9-17
La 23.3. klo 9-14

Voit lukea lisää Konepaja-messujen sivuilta ja Villi Länsi-konepäivien sivuilta.

.

.

Nähdään Messuilla!

.

Jaa artikkeli somessa: