Uutuus tuotevalikoimassa: GRINDEX-uppopumput!

Talhu Oy ja Xylem Oy ovat sopineet
Grindex-uppopumppujen myynnistä Suomessa.

Grindex on maailman johtava sähköisten uppopumppujen valmistaja, jonka uppopumput ovat tunnettuja niiden luotettavuudesta sekä korkeasta kestävyydestä. Talhulta löydät jatkossa kaikki Grindex-mallit, varaosat ja huoltopalvelut. Uudet pumput saapuvat varastollemme lähiaikoina.

Grindexin uppopumppuja voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa kohteissa mm. rakennustyömailla, kaivoksissa ja raskaassa teollisuudessa. Pumppuihin on sisäänrakennettu moottorinsuoja ja ilmaventtiili, joiden ansiosta pumput voivat olla käynnissä pidempiä aikoja ja myös hetkellisesti jopa ilman pumpattavaa nestettä. Grindexin uppopumput on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa tarkoin valvotuissa olosuhteissa, jossa huolehditaan pumppujen korkeista laatuvaatimuksista sekä ympäristöstandardeista.

Tuotevalikoimastamme lyödät jatkossa Grindexin uppopumput jokaiseen tarpeeseen: vesipumput yleiseen vedenpoistoon, lietepumput sakeamman ja rakeisemman veden poistoon sekä jäännösvesipumput hyvin matalan veden poistoon. Jokaisessa uppopumpussa on korkea kulutuksenkestävyys, mikä lisää suorituskykyä ja vähentää kustannuksia.

Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan uppopumpun. Pääset tutustumaan tarkemmin Grindexin tuotteisiin Uppopumput-sivullamme.

.

.

uppopumppu, grindex, vesipumppu, vedenpoisto, vedenpoistopumppu, lietepumppu

Monipuoliset GANTERUD-nostoapuvälineet moninkertaistavat tuotantonopeuden sekä tekee esineiden vaaituksesta ja käsittelystä helppoa ja turvallista yhdellä painikkeen painalluksella. Taakantasaajien avulla nostoaika ja odotusaika lyhenevät huomattavasti, jolloin säästät aikaa sekä kustannuksia. GANTERUD-nostoapuvälineitä ohjataan kätevällä ja helppokäyttöisellä IP67-suojatulla kauko-ohjaimella

….

.

…..

uppopumppu, grindex, vesipumppu, vedenpoisto, vedenpoistopumppu, lietepumppu
Jaa artikkeli somessa: