LFe 60 LAT HUSQVARNA

2 564,00 alv 0% | 24%Leasing hinta alk. n. 64  / kkLue lisää

T040-100360

Husqvarna LFe 60 LAT -akkumaantiivistäjä: helppokäyttöinen, tehokas ja vähämeluinen ratkaisu asfaltin ja maaperän tiivistämiseen. Sopii erinomaisesti korjaus- ja huoltotöihin, kuten piha- ja pysäköintialueille. Säädettävä vesisäiliö estää pohjalevyn tarttumisen kuumaan asfalttiin. Harjaton sähkömoottori vähentää melua ja pakokaasuja, ja patentoitu kahva vähentää tärinää. Kone on varustettu kuljetuspyörillä ja taitettavalla kahvalla.

Jos sinulla on Talhun laskutustili, kirjautumalla näet omat ostoehtosi. Laskutustiliä voit hakea täältä.
Rahtipaino 67 kg (kilogramma)
Rahtimitat 1000 × 450 × 1000 mm (millimetri)
Moottori Honda eGX harjaton moottori
Lähtöteho 1,8 kW
Akku Li-ion
Käyttöaika per lataus jopa 45 min
Latausaika 1 h/>80 %
Käyttöpaino 86 kg
Taajuus 95 Hz
Keskipakoisvoima 10,4 kN
Käsivarsien tärinä < 2,5 m/s²
Levyn leveys 14" / 350 mm
Varaa huolto

Husqvarnan akkukäyttöinen LFe 60 LAT -maantiivistäjä on valmiina käyttöön yhdellä napin painalluksella, eikä tarvitse huolehtia polttoaineen lisäämisestä! Maantiivistäjä on suunniteltu asfaltin ja maaperän tehokkaaseen tiivistämiseen ja se soveltuukin erinomaisesti korjaus- ja huoltotöihin, kuten esimerkiksi piha- ja pysäköintialueille

LFe 60 LAT -maantiivistäjässä on säädettävä vesisäiliö, joka mahdollistaa tarkan ohjauksen veden virtaukselle, jotta pohjalevy ei tartu kiinni kuumaan asfalttiin eikä jätä jälkiä maahan. Pohjalevyn ja vedenkastelun ansiosta kone sopiikin erityisen hyvin tuoreen asfaltin tiivistämiseen. LFe 60 LAT on kokonaisuudessaan raskaampi kuin vastaavat bensiinipuristimet, mikä takaa myös paremman tiivistystuloksen.

LFe 60 LAT -maantiivistäjässä on harjaton sähkömoottori, joka on huomattavasti vähemmän meluisa kuin perinteinen polttomoottori, eikä suoria pakokaasuja tule, joten voit työskennellä myös rajoitetuissa tiloissa. Moottori toimii uudella Hondan akkualustalla, joka on erityisesti kehitetty tiivistyssovelluksiin. Sen alhainen huoltotarve tarkoittaa alhaisempia käyttökustannuksia sekä tehokkaampaa työskentelyä.

LFe 60 LAT -maantiivistäjässä on patentoitu kahva, joka vähentää käsien tärinää merkittävästi. Näin käyttäjät väsyvät vähemmän ja voivat työskennellä pidempään. Kone on varustettu kuljetuspyörillä ja taitettavalla kahvalla helpottaen kuljettamista.

Akku ja laturi myydään erikseen.

Saatat myös pitää...