LFV 80 HUSQVARNA Honda 420mm

1 390,00 alv 0% | 24%Leasing hinta alk. n. 35  / kkLue lisää

T040-100660

LFV 80 on nopea eteenpäin kulkeva tärylevy, joka sopii erinomaisesti ohuiden ja keskipaksujen rakeisen maa-aineksen kerrosten tiivistämiseen. Optimoitu nopeus ja voima mahdollistavat nopean ja helpon tiivistyksen ja korkean tuottavuuden.

Asfalttikäyttöä varten voidaan asentaa lisävarusteena saatava vesisäiliö.

Jos sinulla on Talhun laskutustili, kirjautumalla näet omat ostoehtosi. Laskutustiliä voit hakea täältä.
Rahtipaino 82 kg (kilogramma)
Rahtimitat 1000 × 600 × 1000 mm (millimetri)
Moottori GX160
Teho 3,6 kW
Polttoaine Bensiini
Pakokaasupäästöt (CO2 EU) 757 g/kWh
Käynnistinlaite Recoil
Äänentehotaso, taattu (LWA) 105 dB(A)
Äänentehotaso käyttäjän korvan kohdalla 103 dB(A)
Levyn leveys 420 mm
Varaa huolto

Husqvarna LFV 80 -maantiivistäjä on eteenpäin kulkeva tärylevy, joka sopii erinomaisesti ohuiden ja keskipaksujen rakeisen maa-aineksen kerrosten tiivistämiseen.

LFV 80 -maantiivistäjän kestävä rakenne tarjoaa tärylevyn käytössä hyvän voimakkuuden, joka mahdollistaa nopean ja helpon tiivistyksen sekä korkean tuottavuuden. Kestävän ja käyttövarman koneen ansiosta huoltotarve tärylevylle on vähäinen.

LFV 80 -maantiivistäjään on saatavilla lisävarusteita, kuten vesisäiliö, joka mahdollistaa tärylevyn asfalttikäyttöä varten. Lisävarusteina on saatavilla myös pyörät ja trukkinostohihna, jotka helpottavat tärylevyn kuljettamista.

Tärylevyyn on mahdollista valita helposti kiinnitettävä kivetyssarja, joka suojaa tärylevyn käytön aikana kivetyksiä naarmuuntumiselta ja halkeamilta.