GANTERUD - käänteentekevää nostovoimaa työmaallesi

Kauko-ohjattavat GANTERUD-taakantasaajat ovat läpimurto materiaalinkäsittelyssä rakennus- ja konepajateollisuudessa.

Ganterud Lifting Solutions -tuoteyhtiön kehittämät GANTERUD-nostoapuvälineet eli taakantasaajat tuovat uudenlaisen nostoratkaisun, joka nostaa materiaalinkäsittelyn tehokkuuden ja turvallisuuden aivan uudelle tasolle.

GANTERUD-nostoapuvälineitä ohjataan kätevällä ja helppokäyttöisellä IP67-suojatulla kauko-ohjaimella. Monipuoliset GANTERUD-nostoapuvälineet tehostavat tuotantonopeutta sekä tekevät esineiden vaaituksesta ja käsittelystä helppoa ja turvallista yhdellä painikkeen painalluksella. Taakantasaajien avulla nostoaika ja odotusaika lyhenevät huomattavasti, jolloin säästät aikaa sekä kustannuksia.

Järeä teknologia ja innovatiivinen suunnittelu takaavat nopean ja turvallisen kuorman vaaituksen, kääntelyn ja käsittelyn.

Monipuoliset GANTERUD-nostoapuvälineet moninkertaistavat tuotantonopeuden sekä tekee esineiden vaaituksesta ja käsittelystä helppoa ja turvallista yhdellä painikkeen painalluksella. Taakantasaajien avulla nostoaika ja odotusaika lyhenevät huomattavasti, jolloin säästät aikaa sekä kustannuksia. GANTERUD-nostoapuvälineitä ohjataan kätevällä ja helppokäyttöisellä IP67-suojatulla kauko-ohjaimella.

GANTERUD-nostoapuvälineet on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa. Järeä ja testattu tekniikka takaavat, että taakantasaajaa voidaan käyttää kaikenlaisessa säässä -20–+40 °C:n lämpötilassa sekä vaativissakin työympäristöissä.

GANTERUD-nostoapuvälineet ovat helppoja puhdistaa ja niiden käyttöikä on pitkä ja luotettava lujan kotelon sekä IP65-suojatun sähköjärjestelmän ansiosta. Puhdistuksen lisäksi nostimessa tarvitsee säännöllisesti huolehtia vain akun lataamisesta. Normaalissa käytössä yksi lataus viikossa riittää.

Alla olevalla videolla pääset tutustumaan paremmin GANTERUD-nostoapuvälineiden ominaisuuksiin. Voit olla yhteydessä myös myyntiimme ja pyytää tuote-esittelyä, jotka voidaan järjestää missä päin Suomea tahansa!

Myynnin yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.

….

.

…..

Jaa artikkeli somessa: