Joustava leasing yrityksille

Talhun Leasing-palveluiden avulla pidät yrityksesi konekannan ajanmukaisena ja kustannukset hallinnassa. Leasing on joustava ja edullinen rahoitusmuoto, joka sopii yksityisille yrityksille sekä myös julkisten hankintojen rahoittamiseen


Tilatessasi yli 1000 euron arvoisen koneen, sinulla on mahdollisuus valita Talhulla leasing-rahoitus. Leasing-rahoitusta käyttäessäsi ei pääomaa tarvitse sitoa käyttöomaisuuteen ja mikä parasta, vuokra on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Rakennuskoneiden lisäksi Talhulla on mahdollista saada leasing-rahoitusta myös telinekalustolle.

Leasing-rahoituksessa on kolme osapuolta: asiakas, myyjä (Talhu Oy) ja rahoitusyhtiö. Asiakas maksaa kiinteää kuukausimaksua, jolla hän saa käyttöoikeuden laitteisiin. Sopimus edellyttää positiivista päätöstä rahoitusyhtiöltä.

Maksuajaksi on mahdollista valita 12kk, 24kk, 36kk, 48kk, 60kk tai 72kk. Sopimuskauden jälkeen koneen voi joko palauttaa takaisin Talhulle, vaihtaa uuteen laitteeseen tekemällä uuden sopimuksen tai lunastaa laitteen omaksi Talhulta 5%:n jäännöserää vastaavalla summalla.

Jos olet kiinnostunut valitsemaan leasing-rahoituksen, olethan yhteydessä myyjiimme. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme


Miksi valita leasing-rahoitus?

  • Kuukausimaksun helppous verrattuna kertainvestointiin
  • Investoi ilman omaa pääomaa: ei käsirahaa
  • Järkevä budjetointi: saat aina samansuuruisen laskun
  • Saat nopeasti käyttöösi tarvitsemasi laitteet
  • Leasing-vuokra on kokonaisuudessaan yrityksen kulua, joista alv:n osuus on vähennyskelpoista
  • Sopimuksen päätyttyä sinulla on mahdollisuus ostaa laitteet omaksesi 5%:n jäännöserää vastaavalla summalla
Esimerkkilaskelma kuukausieristä, jossa maksuaika on 60kk.

Käy lukemassa lisää leasingin ehdoista: Leasing-ehdot.

Jaa artikkeli somessa: