Top Slewing


EC-B-sarja on kehitetty työmaille, joissa nosturit joudutaan sijoittamaan lähelle toisiaan ja joissa nosturin kokonaiskorkeus halutaan pitää mahdollisimman matalana. Huiputon kone on helppo sijoittaa toisen koneen puomin sektoriin. Torninosturin huippuunsa kehitetyt tekniset ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa erityisesti nosturin asennuksessa ja kuljetuksessa. Koneita on saatavana 120–370 tm:n kokoisina.

EC-H-sarja on perinteinen moduulisarjan nosturimalli, jossa ohjaamo on rakennettu rungon sisäpuolelle. Yli kolmekymmentä vuotta samanlaisena pidetty runkojärjestelmä on edelleen teknisesti ylivoimanen. Jokainen nosturi voidaan koota työmaan vaatimusten mukaisesti ja niitä on saatavilla 200–1000 tm:n kokoisina. Eri runkomalleja käyttämällä päästään aina tarvittavaan nostokorkeuteen.

HC-sarjaan kuuluu yhdeksän Universal-sarjan torninosturia, joiden kapasiteetti on 1250–5000 tm. Erittäin vahvoilla HC-nostureilla on suuri koukkukorkeus ja pitkä nostoetäisyys. HC-sarjan nosturit suoriutuvat asennustehtävissä millintarkasti, vaikka maksimikuormat voivat olla jopa 100 000 kg ja puomin pituuskin 100 metriä.